Descripció general del producte Pulsar

Descripció general del producte

Wallbox Pulsar és un sistema de càrrega pràctic i intel·ligent per a vehicles elèctrics i híbrids endollables. El disseny de Pulsar és el més compacte del mercat i disposa de la tecnologia més avançada per a proporcionar el màxim rendiment de càrrega per al vehicle. S’adapta a qualsevol instal·lació, des de garatges privats fins a aparcaments públics o d’empreses.

Videos

Articles relacionats

[elementor-template id="1022"]
Updated on 07/05/2021