Descripció general del producte Pulsar

Descripció general del producte

Wallbox Pulsar és un sistema de càrrega pràctic i intel·ligent per a vehicles elèctrics i híbrids endollables. El disseny de Pulsar és el més compacte del mercat i disposa de la tecnologia més avançada per a proporcionar el màxim rendiment de càrrega per al vehicle. S’adapta a qualsevol instal·lació, des de garatges privats fins a aparcaments públics o d’empreses.

Videos

Preguntes freqüents relacionades

La solució Wallbox Academy Training & Certification és una experiència d’immersió d’un dia a les instal·lacions de Wallbox a Barcelona i Madrid o a les instal·lacions dels nostres socis… Rebreu una visió general de tots els productes i serveis de Wallbox. Si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres

Updated on 07/05/2021