Descripció general del producte Pulsar Plus

Descripció general del producte

Wallbox Pulsar Plus és un sistema de càrrega pràctic i intel·ligent per a vehicles elèctrics i híbrids endollables que es connecta a la plataforma de gestió de càrrega myWallbox mitjançant Wi-Fi o Bluetooth. El Pulsar Plus inclou a més la protecció contra fuites de CC integrada com a estàndard.
Pulsar Plus és compacte i disposa de la tecnologia més avançada per a proporcionar el màxim rendiment de càrrega. Pulsar Plus s’adapta fàcilment a qualsevol instal·lació, tant en garatges privats com en aparcaments compartits.

Videos

Preguntes freqüents relacionades

La solució Wallbox Academy Training & Certification és una experiència d’immersió d’un dia a les instal·lacions de Wallbox a Barcelona i Madrid o a les instal·lacions dels nostres socis… Rebreu una visió general de tots els productes i serveis de Wallbox. Si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres

Updated on 28/05/2021