Descripció general del producte Copper SB

Descripció general del producte

Wallbox Copper SB està adaptat per a un ús comercial i semipúblic. Amb la introducció d’una presa de corrent universal, el carregador és adequat per a connectors de vehicle de tipus 1 i tipus 2. El control d’accés es gestiona a través de tecnologia RFID.
El Copper SB és un dispositiu intel·ligent que sempre està connectat a la plataforma de gestió de càrrega de myWallbox. Com a resultat, poden controlar-se diversos usuaris i la potència disponible pot ser distribuïda entre diversos carregadors.

Videos

Articles relacionats