Descripció general del producte Commander 2

Descripció general del producte

Wallbox Commander 2 és un sistema de càrrega intel·ligent avançat per a vehicles endollables, dissenyat per a emplaçaments de càrrega semipúblics i comercials. Es tracta d’un disseny nou i millorat de segona generació que incorpora un CC intern i protecció contra fuites que fan que la instal·lació sigui més fàcil i més econòmica. Que fan que la instal·lació sigui més fàcil i més econòmica.
El carregador es connecta amb la plataforma de gestió myWallbox, la qual el fa intel·ligent i permet l’accés de diversos usuaris amb un simple codi PIN, una targeta RFID o una aplicació mòbil de Wallbox. La pantalla tàctil és amena, pràctica i fàcil d’utilitzar. Es pot personalitzar per reflectir les preferències individuals i pot mostrar missatges i logotips de l’empresa.

Videos

Preguntes freqüents relacionades

La solució Wallbox Academy Training & Certification és una experiència d’immersió d’un dia a les instal·lacions de Wallbox a Barcelona i Madrid o a les instal·lacions dels nostres socis… Rebreu una visió general de tots els productes i serveis de Wallbox. Si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres