Com connectar el carregador a l’aplicació myWallbox mitjançant Bluetooth

Recentment, hem introduït noves millores a la nostra connectivitat per Bluetooth. Actualitza la teva aplicació i el programari del carregadorper gaudir d’una experiència d’usuari més fluïda.

Un cop hagis creat un compte de Wallbox i hi hagis afegit el carregador amb l’aplicació myWallbox o el portal, podràs connectar el carregador a l’smartphone per Bluetooth mitjançant l’aplicació myWallbox.

La connexió del teu carregador a la aplicació et permet fer servir nombroses funcions, tals com sessions de càrrega programades i bloqueig/desbloqueig del carregador.

Segueix els passos indicats a continuació per connectar el carregador:

1. Assegura’t que el Bluetooth estigui activat en el teu smartphone. Roman a prop del carregador, sense que hi hagi cap paret ni obstrucció entremig, per tal de garantir una connexió per Bluetooth òptima.
  2. Obre l’aplicació myWallbox a l’smartphone i inicia la sessió al teu compte.
  3. Concedeix els permisos d’ubicació si se’t demana que ho facis, i assegura’t que estiguin habilitats a la configuració del teu dispositiu mòbil.
  4. Selecciona el teu carregador de la llista de carregadors. L’aplicació et demanarà permís de connexió a través de Bluetooth, si encara no l’hi has donat. Toca «Allow (Permetre)».
  5. El carregador començarà a comunicar-se amb l’aplicació myWallbox. El procés de connexió pot tardar uns quants segons.

Si ets massa lluny del carregador, es mostrarà un missatge que et demanarà que t’hi acostis.

1. Un cop establerta la connexió, apareixerà la pantalla del carregador.

Quan es connecta mitjançant Bluetooth, myWallbox sincronitza la configuració i les dades emmagatzemades al carregador amb l’aplicació.

Per controlar remotament el carregador, hauràs de connectar-lo a Internet.

Resolució de problemes

Encara no et pots connectar al carregador? Consulta la nostra secció de la guia de resolució de problemes dedicada al Bluetooth per resoldre aquest problema o fes servir el bot conversacional d’autoajuda per a la resolució de problemes pas a pas guiada.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 25/01/2023