Com veure els pagaments realitzats per l’usuari

1. Introducció

Wallbox sempre vol proporcionar als seus clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important d’aquesta experiència d’usuari és l’app de Wallbox i el portal de myWallbox.

Tant l’aplicació com el portal permeten al client tenir un control total de la seva experiència de càrrega, recopilar informació de la sessió del carregador, estadístiques, consum, usuaris, etc. Això permet a tots els nostres clients tenir una gestió completa del seu consum d’energia i un estalvi de costos relacionat amb l’adopció de vehicles elèctrics.

El portal de myWallbox té la capacitat d’integrar una plataforma de pagament per tal de cobrar directament als teus clients/usuaris potencials per a cada ús que facin de la teva infraestructura de càrrega. A continuació trobaràs les instruccions per gestionar la teva infraestructura de càrrega en cas que tinguis una plataforma de pagament integrada.

Wallbox ofereix actualment tres plans de programari: Bàsic, Estàndard i Business. Els clients del pla Bàsic i Estàndard de Wallbox actualment no poden utilitzar els sistemes de pagament automatitzats ni la instal·lació de micropagaments basats en QR. Només els subscriptors al pla Business de Wallbox poden gaudir de sistemes de pagament completament automatitzats amb micropagaments basats en QR.

Consulta la nota de l’aplicació de plans de subscripció per obtenir més informació sobre els plans del programari de subscripció.

2. Gestió de pagaments

En aquesta secció, pots consultar els pagaments efectuats pels usuaris. Per accedir a la llista, vés a la secció de «Pagaments» (menú de l’esquerra).

Llista de pagaments de myWallbox.

A la secció de pagaments del portal (menú de l’esquerra), pots veure els pagaments realitzats als grups de carregadors, habilitar/inhabilitar la càrrega amb QR dels carregadors i canviar el preu de venda a nivell de grup.