Com establir la protecció per bloqueig automàtic

1. Introducció

Wallbox sempre vol proporcionar als seus clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important d’aquesta experiència d’usuari és l’app de Wallbox i el portal de myWallbox.

Tant l’aplicació com el portal permeten al client tenir un control total de la seva experiència de càrrega, recopilar informació de la sessió del carregador, estadístiques, consum, usuaris, etc. Això permet a tots els nostres clients tenir una gestió completa del seu consum d’energia i un estalvi de costos relacionat amb l’adopció de vehicles elèctrics.

El portal de myWallbox té la capacitat d’integrar una plataforma de pagament per tal de cobrar directament als teus clients/usuaris potencials per a cada ús que facin de la teva infraestructura de càrrega. A continuació trobaràs les instruccions per gestionar la teva infraestructura de càrrega en cas que tinguis una plataforma de pagament integrada.

Wallbox ofereix actualment tres plans de programari: Bàsic, Estàndard i Business.

Consulta la nota de l’aplicació de plans de subscripció per obtenir més informació sobre els plans del programari de subscripció

2. Defineix el bloqueig automàtic de protecció

Per motius de seguretat, tenim una funció automatitzada de bloqueig automàtic per a casos en què hi ha més d’un usuari assignat a un carregador Wallbox. En qualsevol cas, pots definir o eliminar la funcionalitat de bloqueig automàtic de protecció.

1. Accedeix a la pàgina de detalls del carregador i fes clic a la icona de l’engranatge.
  2. Activar la PROTECCIÓ PER BLOQUEIG AUTOMÀTIC.
  3. Especifica el temps per al bloqueig automàtic.
  4. Fes clic a desa.

En qualsevol cas, pots desactivar la funcionalitat de bloqueig automàtic de protecció. Quan la funció de bloqueig automàtic de protecció està desactivada, tothom podrà utilitzar el carregador.