Com establir la protecció per bloqueig automàtic

1. Introducció

Wallbox sempre vol proporcionar als seus clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important d’aquesta experiència d’usuari és l’app de Wallbox i el portal de myWallbox.

Tant l’aplicació com el portal permeten al client tenir un control total de la seva experiència de càrrega, recopilar informació de la sessió del carregador, estadístiques, consum, usuaris, etc. Això permet a tots els nostres clients tenir una gestió completa del seu consum d’energia i un estalvi de costos relacionat amb l’adopció de vehicles elèctrics.

Per garantir la protecció contra l’ús no autoritzat per a entorns amb múltiples usuaris, el carregador té una protecció integrada mitjançant una funció de bloqueig automàtic. Segons el teu pla de subscripció de programari, pots habilitar o deshabilitar la protecció mitjançant la funció de bloqueig automàtic.

Wallbox ofereix actualment tres plans de programari: Bàsic, Estàndard i Business.

Els subscriptors del pla myWallbox Basic només poden habilitar o deshabilitar la protecció mitjançant la funció de bloqueig automàtic des de l’aplicació myWallbox.

Els subscriptors de myWallbox Standard i myWallbox Business poden habilitar o deshabilitar la protecció mitjançant la funció de bloqueig automàtic des del portal myWallbox i l’aplicació myWallbox.

2. Defineix el bloqueig automàtic de protecció

Per motius de seguretat, tenim una funció automatitzada de bloqueig automàtic per a casos en què hi ha més d’un usuari assignat a un carregador Wallbox. En qualsevol cas, pots definir o eliminar la funcionalitat de bloqueig automàtic de protecció.

Nota: el carregador ha d’estar connectat a Internet per realitzar qualsevol canvi en l’estat de bloqueig automàtic.

2.1 Habilitar/deshabilitar la funció de bloqueig automàtic de protecció des de l’aplicació myWallbox

El bloqueig automàtic es pot habilitar o deshabilitar a través de l’aplicació myWallbox només si:

• El carregador està connectat a Internet

Per habilitar/deshabilitar la protecció mitjançant la funció de bloqueig automàtic:

1. Inicia sessió a l’aplicació Wallbox.
  2. Selecciona el carregador per al que vols habilitar/deshabilitar el bloqueig automàtic.
  3. Fes clic en la icona Configuració en la part superior dreta de la pantalla.

Es mostrarà el menú CONFIGURACIÓ.

4.  Toca OPCIONS AVANÇADES.

Es mostrarà el menú OPCIONS AVANÇADES.

La protecció mitjançant la funció de bloqueig automàtic està habilitada de manera predeterminada.

5. Per deshabilitar la protecció mitjançant la funció de bloqueig automàtic, desactiva el botó.

6. Fes clic a DESAR.

2.2 Habilitar/deshabilitar la funció de bloqueig automàtic de protecció des del portal myWallbox

El bloqueig automàtic es pot habilitar o deshabilitar a través del portal només si:

• El carregador està connectat a Internet
  • Tens una subscripció als plans myWallbox business o standard.

Per habilitar/deshabilitar la protecció mitjançant la funció de bloqueig automàtic:

1. Inicia sessió al portal myWallbox.
  2. A la pàgina Carregadors, fes clic al carregador corresponent.

Es mostrarà la pàgina de detalls del carregador.

La protecció mitjançant la funció de bloqueig automàtic està habilitada de manera predeterminada.

El superadministrador o administrador del grup pot especificar les hores del bloqueig automàtic

3. Especifica el temps per al bloqueig automàtic.

4. Fes clic a DESAR.

En qualsevol cas, pots desactivar la funcionalitat de bloqueig automàtic de protecció. Quan la protecció mitjançant la funció de bloqueig automàtic estigui deshabilitada, tothom podrà utilitzar el carregador.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 01/06/2021