1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Família Pulsar
  4. Pulsar
  5. Preguntes freqüents
  6. Com programar una sessió de recàrrega amb Pulsar/Pulsar Plus
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Família Pulsar
  4. Pulsar Plus
  5. Preguntes freqüents
  6. Com programar una sessió de recàrrega amb Pulsar/Pulsar Plus

Com programar una sessió de recàrrega amb Pulsar/Pulsar Plus

Programeu les recàrregues del vostre vehicle elèctric quan més us convingui amb Pulsar o Pulsar Plus.

Introducció

De vegades és molt important assegurar-se que l’estació de càrrega només carregui en un moment determinat del dia o la nit. Les possibles raons inclouen:

• Tenir diferents tarifes elèctriques en funció de l’hora del dia
  • Voler carregar només durant els períodes de baix consum d’altres dispositius de la vostra llar/les vostres instal·lacions

Tots els nostres carregadors admeten aquesta funcionalitat com a part de la gestió completa de l’experiència de càrrega que volem proporcionar als nostres usuaris finals.

Configurar una programació al carregador

A continuació, trobareu les instruccions per implementar aquesta funcionalitat tan útil al vostre carregador. Assegureu-vos que la pistola EV no estigui connectada al cotxe en fer la càrrega programada.

1.- Obriu l’app de Wallbox.

2.- Si no s’inicia la sessió automàticament, empleneu les vostres credencials:

3.- Un cop iniciada la sessió, seleccioneu el vostre carregador:

4.- L’app es connectarà amb el vostre carregador. Durant el procés de sincronització, l’HALO del vostre carregador es posarà de color morat (només Pulsar):

5.- A l’aplicació, premeu el botó del rellotge:

6.- Apareixerà el menú de programació. Seleccioneu l’hora d’inici i finalització. A continuació, premeu Desa. Un cop fet això, es programarà la vostra sessió de càrrega.

7- Si connecteu el vostre cotxe i hi ha una programació activa, Pulsar parpellejarà amb un color turquesa:

Quan s’aplica una càrrega programada?

Si hi ha una càrrega programada, el carregador només es posarà en mode «esperant la càrrega programada» si queden menys de 12 hores per a l’hora d’inici de la càrrega programada. Esperarà i respectarà l’hora d’inici de la càrrega programada per començar a carregar automàticament.

MOLT IMPORTANT: Assegureu-vos de desbloquejar el carregador abans o després de connectar-hi el cotxe. Si el carregador està bloquejat mentre es programa la càrrega, no s’aplicarà el que s’hagi programat.

En qualsevol cas, si voleu començar a carregar encara que hi hagi una sessió de càrrega programada, només heu de prémer el botó d’inici i la sessió de càrrega començarà immediatament:

Updated on 30/12/2019