Com pots afegir/actualitzar el teu mètode de pagament al portal?

Pots actualitzar fàcilment el teu mètode de pagament a través del myWallbox portal o l’app.

Només s’accepten targetes bancàries com a mètodes de pagament.

1. Inicia sessió al myWallbox portal.
  2. Fes clic a la icona del perfil a l’extrem superior dret.
  3. Fes clic a Configuració.
  4. A les seccions Detalls de facturació, inclou la teva informació per poder editar la teva forma de pagament.
  5. Fes clic a Afegir mètode de pagament/Modificar mètode de pagament i indica les dades de la teva targeta de crèdit/dèbit.
  6. Fes clic a Afegir.
  7. Fes clic a Desar canvis.
  8. El teu mètode de pagament s’ha actualitzat.

Updated on 15/06/2022