1. Home
  2. Knowledge Base
  3. myWallbox
  4. Preguntes freqüents
  5. Com generar l’informe CSV per a les teves sessions de càrrega

Com generar l’informe CSV per a les teves sessions de càrrega

1. Introducció

Wallbox sempre vol proporcionar als seus clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important d’aquesta experiència d’usuari és l’app de Wallbox i el portal de myWallbox.

Tant l’aplicació com el portal permeten al client tenir un control total de la seva experiència de càrrega, recopilar informació de la sessió del carregador, estadístiques, consum, usuaris, etc. Això permet a tots els nostres clients tenir una gestió completa del seu consum d’energia i un estalvi de costos relacionat amb l’adopció de vehicles elèctrics.

Els filtres són útils per analitzar les estadístiques de càrrega del carregador. Pots filtrar les dades de càrrega mitjançant diferents filtres per conèixer millor les mètriques de càrrega.

També pots generar un informe resum de les teves sessions de càrrega a través del portal Wallbox.

Wallbox ofereix actualment tres plans de programari: Bàsic, Estàndard i Business.

Els clients del pla de Wallbox poden descarregar fàcilment tota la informació sobre consum d’energia, costos, sessions actives, dades històriques en temps real i també poden generar informes en format CSV amb filtres, sempre que calgui. Els clients del pla Wallbox Business, a més dels anteriors, poden rebre un informe resumit de les mètriques principals de totes les sessions de càrrega mitjançant correu electrònic.

2. Generar l’informe CSV

Pots generar un informe resum CSV per a les teves sessions de càrrega.

1. Fes clic a Estadístiques al tauler esquerre de la pantalla.
  2. Selecciona la sessió de càrrega per a la qual vols generar l’informe resum.
  3. Fes clic a Generar informe.

La solució Wallbox Academy Training & Certification és una experiència d’immersió d’un dia a les instal·lacions de Wallbox a Barcelona i Madrid o a les instal·lacions dels nostres socis… Rebreu una visió general de tots els productes i serveis de Wallbox. Si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres

Updated on 23/09/2020