Com es pot configurar el carregador per a la funció Pay Per Charge?

1. Introducció

Wallbox sempre vol proporcionar als seus clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important d’aquesta experiència d’usuari és l’app de Wallbox i el portal de myWallbox.

Tant l’aplicació com el portal permeten al client tenir un control total de la seva experiència de càrrega, recopilar informació de la sessió del carregador, estadístiques, consum, usuaris, etc. Això permet a tots els nostres clients tenir una gestió completa del seu consum d’energia i un estalvi de costos relacionat amb l’adopció de vehicles elèctrics.

El portal de myWallbox té la capacitat d’integrar una plataforma de pagament per tal de cobrar directament als teus clients/usuaris potencials per a cada ús que facin de la teva infraestructura de càrrega. A continuació trobaràs les instruccions per gestionar la teva infraestructura de càrrega en cas que tinguis una plataforma de pagament integrada.

Wallbox ofereix actualment tres plans de programari: Bàsic, Estàndard i Business. Els clients del pla Bàsic i Estàndard de Wallbox actualment no poden utilitzar els sistemes de pagament automatitzats ni la instal·lació de micropagaments basats en QR.

Aquesta funció és la funció Pay Per Charge, i només els subscriptors al pla Business de myWallbox poden gaudir de sistemes de pagament completament automatitzats amb micropagaments basats en QR.

2. Configuració del carregador per a la funció Pay Per Charge

Hauràs de configurar el carregador com a carregador públic per permetre la càrrega pública d’usuaris que no pertanyen a l’espai del carregador.

Només el superadministrador de l’espai pot realitzar aquesta acció.

1. Visita el portal myWallbox.
  2. Inicia sessió amb les credencials del teu compte.
  3. A la pantalla Carregadors, fes clic al carregador per al qual vulguis activar la funció Pay Per Charge.
  1. A la pantalla Carregadors, accedeix a la pestanya CONFIGURACIÓ.
  2. A la secció Mode de càrrega, activa el botó Pay Per Charge.

Apareixerà un missatge de confirmació per a l’activació de la funció Pay Per Charge.

1. Fes clic a ACCEPTAR.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 25/05/2021