Com enllaçar la targeta RFID de Wallbox al teu compte myWallbox

Pots enllaçar una targeta RFID de Wallbox al teu compte myWallbox i utilitzar el mètode d’autenticació RFID per a accedir al teu carregador.

L’autenticació RFID requereix que el carregador tingui accés a Internet per tal de mantenir actualitzada la informació sobre usuaris autoritzats. Tingues en compte que el carregador pot trigar fins a 1 o 2 minuts a actualitzar la informació de l’usuari després d’una modificació a myWallbox.

Important:  Please note that only the Super-Admin and Admin users can see and associate RFID cards to myWallbox accounts. Users will only see asterisks in place of their respective RFID card numbers.

AFEGIR O MODIFICAR LA TARGETA RFID DE WALLBOX D’UN USUARI COM A SUPERADMINISTRADOR

1. Inicia sessió al portal emplenant les teves credencials o registra’t si encara no tens cap compte.

1. Fes clic a Usuaris i, a continuació, fes clic a l’usuari per al qual necessites editar/afegir la targeta RFID de Wallbox.

1. A la pestanya RFID, fes clic als números per editar-los. Introdueix els 17 dígits de la targeta RFID de Wallbox de l’usuari. Pots trobar aquests números a l’extrem inferior esquerre de la targeta.

1. Fes clic a Desar. Es mostrará el missatge “RFID desat”, i els números de la teva targeta RFID s’hauran canviat correctament. L’usuari podrà autenticar-se al carregador mitjançant la targeta registrada.

AFEGIR O MODIFICAR LA TEVA PRÒPIA TARGETA RFID DE WALLBOX

1. Inicia sessió al portal emplenant les teves credencials o registra’t si encara no tens cap compte.

1. Fes clic a la icona Perfil  i, a continuació, a Configuració.

1. Desplaça’t cap avall fins a la secció RFID . Fes clic als números per editar-los i introdueix els 17 dígits de la teva targeta RFID de Wallbox. Pots trobar aquests números a l’extrem inferior esquerre de la targeta.

1. Fes clic a Desar. Es mostrará el missatge “RFID desat”, i els números de la teva targeta RFID s’hauran canviat correctament. Ara la teva targeta RFID estarà associada al teu compte i podràs autenticar-te al carregador amb ella.

La solució Wallbox Academy Training & Certification és una experiència d’immersió d’un dia a les instal·lacions de Wallbox a Barcelona i Madrid o a les instal·lacions dels nostres socis… Rebreu una visió general de tots els productes i serveis de Wallbox. Si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres

Updated on 27/09/2021