1. Home
  2. Knowledge Base
  3. myWallbox
  4. Preguntes freqüents
  5. Com descarregar les factures dels plans de subscripció

Com descarregar les factures dels plans de subscripció

1. Introducció

Wallbox sempre vol proporcionar als seus clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important d’aquesta experiència d’usuari és l’app de Wallbox i el portal de myWallbox.

Tant l’aplicació com el portal permeten al client tenir un control total de la seva experiència de càrrega, recopilar informació de la sessió del carregador, estadístiques, consum, usuaris, etc. Això permet a tots els nostres clients tenir una gestió completa del seu consum d’energia i un estalvi de costos relacionat amb l’adopció de vehicles elèctrics.

2. Descarregar les factures

A la pantalla de Plans es mostra un resum dels teus plans subscrits. També pots descarregar les factures des d’aquesta pantalla.

1. A la secció Historial de facturació, localitza la factura que vols descarregar.
  2. Fes clic a Descarregar per començar a descarregar la factura.