Com crear un compte MyWallbox i iniciar la sessió des de l’aplicació

Com crear un compte MyWallbox i iniciar la sessió des de l’aplicació

Primer accés al portal myWallbox:https://my.wallbox.com/login

si ja has creat un compte mitjançant l’aplicació de Wallbox, utilitza el mateix nom d’usuari i la contrasenya per entrar al lloc web.

contrasenya en entrar en el lloc web. En cas contrari, crea un nou compte ara a través del lloc web.

• Per crear un compte de myWallbox, fes clic en el botó de registre.
  • Apareixerà una finestra emergent de registre.
  • Introdueix la teva informació personal i continua.

• Després, apareix una finestra emergent de confirmació.
  • A continuació, rebràs un correu electrònic a la teva safata d’entrada per confirmar el teu compte. Si no trobes el correu electrònic a la teva safata d’entrada, comprova la carpeta de correu brossa.
  • Un cop al teu correu electrònic, fes clic al botó «Confirmar» per començar a utilitzar el teu compte.

• Després de fer clic a «Confirmar», se’t redirigirà a una finestra emergent de registre de llicència

Un cop creat el teu compte, pertanyeràs a un grup en el qual seràs el superadministrator. Quan altres usuaris et convidin a unir-te als seus grups, tu no seràs el superadministrator. Només seràs un administrador o un usuari, segons les especificacions d’invitació del teu grup.

Iniciar sessió

Un cop confirmat el teu compte, només has d’iniciar sessió al lloc web de myWallbox.

lloc. Se’t redirigirà a la pàgina principal de myWallbox.