Com crear i assignar una quota de facturació Pay per Month al(s) teu(s) carregador(s)

Per configurar el(s) teu(s) carregador(s) per a la solució de facturació Pay per Month, has de crear quotes de facturació i assignar-les al teu carregador per començar a facturar als teus usuaris.

Per poder crear una quota, has d’estar registrat com a superadmin de l’espai, subscriure’t a un pla de myWallbox Business i vincular un compte de Stripe al teu compte Wallbox

Per a la solució de facturació mensual, igual que per a l’opció Pay per charge, pots triar entre tres mètodes de càrrega basats en tarifes variables:

• Tarifa per temps de càrrega (cobrat en Preu — EUR* / Hora)
  • Tarifa per l’energia consumida (cobrat en Preu — EUR* / kWh): el teu carregador ha d’estar equipat amb un mesurador MID per poder utilitzar aquest mètode de càrrega.
  • Tarifa per reserva de temps (cobrat en Preu — EUR* / Hora)

A més d’aquestes tarifes variables, pots afegir una tarifa de servei fixa que s’aplicarà a totes les sessions de càrrega dels teus usuaris (aquesta tarifa es pot equiparar a una tarifa de desbloqueig del carregador).

*La moneda depèn de la configuració del teu espai.

Creació i assignació d’una quota de facturació Pay per Month

Segueix els passos següents per crear i assignar una quota al(s) teu(s) carregador(s):

1. Inicia sessió al myWallbox portal.
  2. Ves a Carregadors.
  3. Selecciona el carregador al qual vols assignar una quota de facturació.
  4. Fes clic a Configuració dels pagaments.
  5. Activa l’opció Accés de convidat.
  6. (Recomanat) També pots configurar el Temps de protecció de bloqueig automàtic des d’aquí; aquesta opció bloquejarà automàticament el teu carregador després d’un temps determinat per protegir-lo d’usos no autoritzats.
  7. Activa el botó de commutació per a Pay per month i fes clic al menú desplegable Quotes.
  8. Fes clic a Crear una quota nova i se’t redirigirà a la pàgina Creació de quotes.
  9. Posa nom a la teva quota nova i configura-la.
  10. Fes clic a Desar.
  11. Ara la teva quota ja està assignada al(s) teu(s) carregador(s) / la teva ubicació o ubicacions.

Gestió de les teves quotes

Tal com s’ha esmentat als passos anteriors, pots gestionar totalment les teves quotes a través de l’àrea específica Pagaments > Quotes.

Aquí pots veure totes les teves quotes i les seves propietats (tipus de tarifa variable, preu…) i comprovar si estan assignades d’una sola ullada. Directament des d’aquesta àrea també pots crear noves quotes, eliminar-les o modificar-les.

Updated on 21/04/2022