Com convidar algú a utilitzar el teu carregador de Wallbox

Wallbox permet als seus clients tenir un control total dels seus carregadors mitjançant un control total dels usuaris autoritzats a carregar.

Introducció

Poder compartir el teu carregador amb altres usuaris que designis és important per:

• Donar accés de forma remota per permetre que la gent utilitzi el carregador
  • Evitar que usuaris no desitjats puguin utilitzar el carregador

Tots els nostres carregadors admeten aquesta funcionalitat com a part de la gestió completa de l’experiència de càrrega que volem proporcionar als nostres usuaris finals.

Com convidar algú a utilitzar el teu carregador

A continuació, trobaràs les instruccions per implementar aquesta funcionalitat tan útil al teu carregador.

Si vols afegir perfils nous al teu compte de myWallbox, pots fer-ho a través del lloc web de myWallbox: https://my.wallbox.com.

Així que entris al lloc web de myWallbox com a superadmin del grup:

1. A la part esquerra del menú, selecciona «Usuaris»,

2. A continuació, a la part superior dreta veuràs una icona anomenada «Afegir un usuari»; fes clic sobre aquesta icona:

3. A continuació, introduiex les dades dels usuaris nous com es detalla al missatge emergent.

a. Selecciona si vols que siguin usuaris (amb accés limitat al carregador) o administradors (amb més accés al carregador).

b. Identifica el/s carregador/s que vols vincular a cada nou usuari (verd: vinculat, vermell: no vinculat).

4. A continuació, fes clic a «Acceptar» i s’enviarà un correu electrònic automàtic als nous convidats.

Quan un usuari nou accepti la invitació, quedarà vinculat al carregador designat.

La solució Wallbox Academy Training & Certification és una experiència d’immersió d’un dia a les instal·lacions de Wallbox a Barcelona i Madrid o a les instal·lacions dels nostres socis… Rebreu una visió general de tots els productes i serveis de Wallbox. Si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres

Updated on 19/04/2021