Com configurar un PIN per a un usuari

1. Introducció

Wallbox sempre vol proporcionar als seus clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important d’aquesta experiència d’usuari és l’app de Wallbox i el portal de myWallbox.

Tant l’aplicació com el portal permeten al client tenir un control total de la seva experiència de càrrega, recopilar informació de la sessió del carregador, estadístiques, consum, usuaris, etc. Això permet a tots els nostres clients tenir una gestió completa del seu consum d’energia i un estalvi de costos relacionat amb l’adopció de vehicles elèctrics.

Pots trobar els detalls per a tots els usuaris d’un grup o d’un subgrup al portal myWallbox. Si ets el Superadministrador del grup, pots modificar el rol d’usuari i assignar carregadors als usuaris d’un grup o d’un subgrup.

2. Configuració de PIN per usuari

L’autenticació mitjançant PIN et dona l’opció d’identificar-te mitjançant un número d’identificació personal. Has de posar un passador numèric de quatre dígits a la secció de configuració d’usuari del portal myWallbox. Aquest PIN seguirà sent únic per a cada usuari. Per autenticar la sessió de càrrega, l’usuari ha d’introduir el PIN al carregador i comença la sessió de càrrega. Aquesta funció només està disponible per a la família de carregadors Commander.

1. Accedeix a la pàgina d’Usuaris del grup al portal myWallbox.

2. Fes clic a la icona PIN del comandant corresponent al vostre nom.

3. A la secció PIN introdueix un codi numèric de quatre dígits.

4. Fes clic a Desa.

Alternativament, pots introduir o modificar el codi PIN de la secció Configuració del compte situat la part superior esquerra de la pantalla.