Com configurar la Wi-Fi al Copper SB

La connectivitat Wi-Fi us permet comunicar-vos en temps real amb el vostre Copper SB, controlar el dispositiu a distància i estar sempre actualitzats gràcies a la funcionalitat d’actualització del firmware.

1. Introducció

Wallbox sempre vol proporcionar als seus clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important d’aquesta experiència d’usuari són les característiques de connectivitat que oferim en tots els nostres productes.

Una de les característiques de sèrie de Wallbox Copper SB és la connectivitat Wi-Fi, que us permet comunicar-vos en temps real amb el carregador, controlar el dispositiu a distància i tenir el carregador sempre actualitzat gràcies a les actualitzacions del firmware.

2. Configuració de la Wi-Fi al Copper SB

A continuació trobareu les instruccions per configurar la connexió Wi-Fi del Wallbox Copper SB.

Per habilitar aquesta funcionalitat, és imprescindible que el carregador tingui una xarxa Wi-Fi disponible a la seva ubicació.

1.- Obriu l’app de Wallbox.

2.- Si no s’inicia la sessió automàticament, empleneu les vostres credencials:

3.- Un cop iniciada la sessió, seleccioneu el vostre carregador:

4.- L’app es connectarà amb el vostre carregador.

5.- Un cop al menú del carregador, premeu el botó de configuració (la imatge de l’engranatge de la part superior dreta):

6.- A la pantalla de configuració, escolliu el menú de connectivitat:

7.- A continuació, seleccioneu la Wi-Fi al menú de connectivitat:

8.- Al menú de la Wi-Fi, es pot activar o desactivar la connexió Wi-Fi del carregador. Un cop activada, apareixerà la llista de xarxes disponibles.

Quan feu clic sobre una xarxa, us hi connectareu o, si està protegida, se us demanarà que introduïu una contrasenya. Un cop connectats, si voleu més informació sobre la xarxa, feu clic a la icona  .

9.- Un cop seleccionada la xarxa Wi-Fi i introduïda la contrasenya —en cas que calgui contrasenya—, el carregador es connectarà a la xarxa Wi-Fi. La xarxa Wi-Fi ha de proporcionar accés a Internet perquè el carregador se sincronitzi amb la plataforma de núvol de myWallbox. En cas que la xarxa Wi-Fi es desconnecti, podria trigar fins a 100 segons a tornar a connectar-se a Internet.

Updated on 30/12/2019