Com configurar i utilitzar les funcions del teu carregador per primera vegada

Un cop instal·lat i encès el teu carregador, ja estarà a punt per a carregar el teu EV! Per gaudir de totes les funcions que ofereix el teu carregador Wallbox, hauràs de seguir alguns passos addicionals.

Si és el teu primer carregador Wallbox, has de:

1. Descarregar i instal·lar l’app myWallbox al teu telèfon intel·ligent,
  2. Crear un myWallbox account,
  3. Afegir el teu carregador al teu myWallbox account.

Per accedir a les funcions intel·ligents del teu carregador, has de:

1. Connectar-te al teu carregador mitjançant Bluetooth,
  2. Configurar una connexió Wi-Fi per al carregador.

Aleshores podràs programar una sessió de càrrega, accedir a les dades de les teves sessions de càrrega i molt més!

Updated on 13/04/2022