Com canviar un rol d’usuari

1. Introducció

Wallbox sempre vol proporcionar als seus clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important d’aquesta experiència d’usuari és l’app de Wallbox i el portal de myWallbox.

Tant l’app com el portal permeten al client tenir un control total de la seva experiència de càrrega, recopilar informació de la sessió del carregador, estadístiques, consum, usuaris, etc. Això permet a tots els nostres clients tenir una gestió completa del seu consum d’energia i un estalvi de costos relacionat amb l’adopció de vehicles elèctrics.

Pots trobar els detalls per a tots els usuaris d’un grup o d’un subgrup al portal myWallbox. Si ets el Superadministrador del grup, pots modificar el rol d’usuari i assignar carregadors als usuaris d’un grup o d’un subgrup.

2. Canviar el rol d’usuari

Si ets el Superadministrador del grup, pots canviar els rols dels usuaris dels vostres grups o subgrups. Pots configurar els permisos d’Usuari o Administrador per a tots els usuaris.

Usuari: Dones a l’usuari accés només als carregadors seleccionats assignats al grup.

Administrador: Dones a l’usuari accés a tots els carregadors del teu grup i permets gestionar els carregadors i els usuaris del grup.

1. Accedeixes a la pàgina d’Usuaris del grup al portal myWallbox.

1. A la columna Tipus d’usuari, fes clic a la icona d’usuari corresponent al nom de l’usuari per al qual vols modificar el rol.

Apareix la pàgina d’informació de l’usuari seleccionat.

1. A la llista de tipus d’usuari, fes clic al rol que vols assignar a l’usuari.

1.  Fes clic a Desar.

La solució Wallbox Academy Training & Certification és una experiència d’immersió d’un dia a les instal·lacions de Wallbox a Barcelona i Madrid o a les instal·lacions dels nostres socis… Rebreu una visió general de tots els productes i serveis de Wallbox. Si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres

Updated on 11/05/2021