Com afegir el teu carregador al teu myWallbox account amb el seu codi QR?

El codi QR que es troba al carregador ajuda a facilitar el procés de vinculació del carregador al teu myWallbox account. Només cal escanejar el codi QR situat al costat esquerre del carregador i tota la informació pertinent per a aquest procés (número de sèrie, UID, país i estat o regió) s’introdueix automàticament.

1. Obre l’app myWallbox.
  2. Inicia sessió a l’app myWallbox emplenant les teves credencials o  registra’t  si encara no tens cap compte.
  3. Si és la primera vegada que afegeixes un carregador al teu compte, fes clic a AFEGIR CARREGADOR. Si ja has afegit carregadors al teu compte, fes clic a la icona “+”.
  4. Escaneja el codi QR que hi ha al costat esquerre del carregador. Si hi ha cap problema amb el codi QR, fes clic a l’opció AFEGIR MANUALMENT .
  5. Comprova que el número de sèrie, l’UID, el país i l’estat o la regió siguin correctes i fes clic al botó CONFIRMAR

El carregador ara apareix al teu compte.

Qualsevol pot escanejar el QR del carregador i afegir-lo al seu compte?
Un carregador només es pot afegir una vegada i, per tant, ningú més podrà afegir-lo.

Com puc desvincular el meu carregador?
Segueix els passos d’aquest article per desvincular el carregador del teu compte.

Updated on 15/06/2022