Com actualitzar el programari del teu carregador (Copper/Copper SB/Commander/Commander 2/Pulsar Plus/Quasar)

Per tal de beneficiar-te de les darreres actualitzacions i funcionalitats del carregador, és important mantenir el programari del teu carregador actualitzat.

Abans de començar, assegura’t que tens l’última versió de l’aplicació de Wallbox instal·lada al telèfon mòbil comprovant-ne l’App Store o la Play Store.

Nota: en cas que no hi hagi connexió a Internet disponible, podeu actualitzar el carregador fora de línia connectant-lo al telèfon mòbil mitjançant Bluetooth. L’actualització del software sense connexió només està disponible després d’una versió concreta, que depèn del model del carregador:

• Commander 2: >= 4.6.5
  • Copper SB: >= 4.5.5
  • Pulsar Plus: >=4.6.0
  • Copper: >= 4.3.0
  1. Obre l’aplicació mòbil myWallbox i inicia la sessió. Si no s’inicia la sessió automàticament, emplena les teves credencials.

Pàgina de credencials

1. Un cop iniciada la sessió, selecciona el teu carregador.

Pantalla de Copper SB
Llista de carregadors

1. A la pantalla del carregador, toca la icona d’engranatge de Configuració.

Pantalla de configuració

1. Després fes clic a la informació del Carregador.

informació de carregadors destacada a la pantalla configuració

1. Toca la versió del Carregador, i l’aplicació comprovarà si hi ha disponible una actualització:

pantalla de versió de carregador

• Si el carregador està actualitzat, apareixerà el missatge “El programari està actualitzat“,
  • Si hi ha disponible una actualització, l’aplicació mostrarà el missatge “Instal·la l’actualització“. Si vols actualitzar el programari ara, només cal que facis clic a “Instal·la l’actualització“. També pots actualitzar el programari més endavant si ho desitges.

pantalla el software està actualitzat
actualització de programari disponible

1. [Optional]Si fas l’actualització fora de línia, l’aplicació et demanarà permís per a connectar-se al punt d’accés del carregador; fes clic a “Unir-se” per acceptar i continuar el procés d’actualització.

pantalla de punt d’accés

1. L’actualització del programari s’està processant; espera fins que finalitzi i aparegui el missatge “El teu carregador s’ha actualitzat a[software version format x.x]“.

IMPORTANT: En cas que el  teu smartphone, el teu carregador o tots dos no estiguin connectats a Internet, no surtis d’aquesta pàgina ni tanquis l’aplicació, ja que això interromprà el procés d’actualització i pot fer malbé el carregador.

procés d’actualització de pulsar satisfactori

Updated on 08/11/2021