Com actualitzar el firmware de Pulsar

Per tal de beneficiar-te de les darreres actualitzacions i funcionalitats del carregador, és important mantenir el firmware de Pulsar actualitzat.

Abans d’iniciar aquest procediment i per tal que el procés d’actualització sigui fluid:

• Assegura’t que l’smartphone tingui la connexió Bluetooth activada,
  • Assegura’t que l’smartphone estigui connectat a Internet (Wi-Fi o xarxa mòbil),
  • Assegura’t que tens l’última versió de l’aplicació de Wallbox instal·lada al telèfon mòbil comprovant-ne l’App Store o la Play Store.
  1. Obre l’aplicació mòbil myWallbox i inicia la sessió. Si no s’inicia la sessió automàticament, emplena les teves credencials.

Credentials page

1. Un cop iniciada la sessió, selecciona el teu carregador.

Pulsar screen
Chargers list

1. A la pantalla del carregador, toca la icona d’engranatge de Configuració.

Settings screen

1. Després fes clic a la informació del Carregador.

configuration screen charger infos highlighted

1. Toca la versió del firmware, i l’aplicació comprovarà si hi ha disponible una actualització:

charger version screen

• Si el carregador està actualitzat, apareixerà el missatge “El firmware està actualitzat“,
  • Si hi ha disponible una actualització, l’aplicació mostrarà el missatge “Instal·la l’actualització“. Si vols actualitzar el firmware ara, només cal que facis clic a “Instal·la l’actualització“. També pots actualitzar el firmware més endavant si ho desitges.

firmware-is-up-to-date
firmware install update screen

1. L’actualització del firmware s’està processant; espera fins que acabi i aparegui el missatge “El teu carregador s’ha actualitzat a[firmware version format x.x]“.

IMPORTANT: No surtis d’aquesta pàgina o tanquis l’aplicació, interrompries el procés d’actualització i podries fer malbé el carregador.

pulsar update process sucessful

[elementor-template id="1022"]
Updated on 21/07/2021