Com activar Power Boost per al teu carregador

Gràcies a Power Boost pots mesurar quanta energia utilitzes i enviar la part restant al teu cotxe. ¿Apagues els llums d’una habitació? Power Boost ajusta automàticament la potència elèctrica i et proporciona la millor experiència de càrrega possible.

Carregadors de Wallbox compatibles

A continuació trobaràs la llista de carregadors de Wallbox compatibles amb Power Boost:

• Pulsar Plus
  • Commander 2
  • Copper SB
  • Quasar

Requisits d’instal·lació

Per activar Power Boost al carregador, hauràs de combinar-lo amb un mesurador d’energia.

Tria el mesurador d’energia que sigui compatible amb la teva xarxa elèctrica d’entre els que es mostren a continuació:

• Carlo Gavazzi EM112 o EM330, EM340 versió PF.B o PF.A
  • Inepro PRO2, PRO380 o N1 CT
  • Temco SPM1-100-AC

Activació de Power Boost

Segueix aquests passos per activar Power Boost un cop hagis instal·lat el carregador i el seu mesurador d’energia compatible:

1. Assegura’t que el carregador Wallbox i l’aplicació mòbil myWallbox tinguin disponible la versió més recent (pots consultar-ne la versió a la Play Store o a l’App Store).
  2. Connecta’t al teu carregador mitjançant Bluetooth.
  3. Inicia sessió a l’aplicació myWallbox emplenant les teves credencials o registra’t si encara no tens cap compte. Si el teu carregador és un Commander 2, també pots configurar Power Boost directament a la  pantalla tàctil.
  1. Selecciona el carregador per al que vols activar Power Boost i mantingue’t dins del seu rang de Bluetooth durant tots els passos següents. Si encara no has vinculat el carregador amb el teu compte myWallbox, segueix aquestes instruccions  per fer-ho.
Pantalla de benvinguda de Pulsar Plus
  1. Un cop completada la sincronització entre el carregador i l’aplicació, ves a Configuració.
  1. Després, fes clic a Actualitzacions
  1. Fes clic a la icona Power Boost.
  1. Activa la funció Power Boost canviant el botó a la posició ON. Dins de Corrent màxim per fase, especifica el corrent nominal o el corrent (en amps) que has subscrit, el que sigui inferior. Després, fes clic a Acceptar per activar Power Boost.

Important:  Only Max Current per phase greater than 6 amps is accepted for correct performance. In case of doubt, contact Wallbox Customer Service.

power-boost-acceptar

Passos alternatius en cas que no es pugui seleccionar la icona de Power Boost

1. Apaga i encén el carregador,
  2. Comprova que tots els cables estiguin correctament instal·lats,
  3. Comprova que s’estigui utilitzant el tipus de cable correcte,
  4. Comprova que el commutador estigui en la posició “T” o “NT”,
  5. Comprova si el programari del carregador està actualitzat,
  6. Assegura’t que estiguis connectat mitjançant Bluetooth.

Pantalles d’estat per a Commander 2*

*Aquestes icones es mostren a la pantalla del teu Commander 2. Les icones poden variar en funció de la versió del firmware del teu carregador.

Updated on 25/10/2021