Accessoris

Eiffel Basic

Descripció general de l’accessori

Wallbox presenta Eiffel Basic, el seu pedestal de càrrega de vehicles elèctrics més competitiu per a muntatge simple o doble.

Eiffel Basic habilita places d’aparcament per instal·lar-hi punts de càrrega independents. Combinat amb la seva coberta de pluja, aquest pedestal garanteix una instal·lació duradora i eficient tant en espais exteriors com interiors.

El pedestal està configurat com un accessori de suport per a la instal·lació de:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar Plus NA / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Eiffel pedestal

Visió general del accessori

El nou pedestal de càrrega de vehicles elèctrics de Wallbox amb possibilitat de muntatgeúnic o doble.

Eiffel és una elegant solució per a estacions de càrrega sense estand a qualsevol aparcament. El pedestal permet solucions de muntatge de carregadors úniques o múltiples per a l’instal·lació més convenient dels seus carregadors.

El pedestal està dissenyat com a un accessori de suport per a l’instal·lació de:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Onyx pedestal

Visió general del accessori

Onyx permet una instal·lacióúnica o dual del teu Wallbox.

El pedestal Onyx combina la tecnologiadels materials ambl’art. L’ús de la combinació de l’acer amb el vidre d’alt rendiment fa possible la solució de recàrrega més avançada del moment. Tenint en compte totes les combinacions possibles, el pedestal permet solucions úniques o flexibles en funció de la demanda de cada instal·lació.

El pedestal està dissenyat com a un accessori de suport per a l’instal·lació de:

• Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2

MID meter

MID

Visió general del accessori

Els instruments de mesura elèctrics amb certificat MID estan dissenyats per mesurar la quantitat d’energia utilitzada en la càrrega. D’aquesta manera és possible realitzar una càrrega més precisa en funció de l’energia utilitzada a cada sessió de càrrega.

Articles relacionats

Connectivitat mòbil

Visió general del accessori

Permet al teu Wallbox la comunicació amb la teva plataforma de gestió de càrrega myWallbox mitjançant connexió per 3G o 4G. Per obtenir dades sincronitzades en temps real.

Preguntes freqüents relacionades

Fusebox pro i Fusebox lite

Visió general del accessori

Per a aquelles instal·lacions on les proteccions elèctriques del VE s’hagin de situar a prop del carregador, Wallbox presenta Fuse Box LITE i PRO, que combinen disseny, qualitat i seguretat.
  • Fuse Box Lite: monofàsic, proteccions MCB + RCD
  • Fuse Box Pro: monofàsic, proteccions MCB + RCD + reconnexió automàtica
Updated on 13/06/2022